ariana321 0 ارسال شده در بهمن 24، 2019 Share ارسال شده در بهمن 24، 2019 قا من موقع ورود به سرور با ارور you have no entry to the server توی کانتر سرور JAILBREAK لینک به ارسال
SiR_AmI 9 ارسال شده در بهمن 24، 2019 Share ارسال شده در بهمن 24، 2019 سلام دوست عزیز من ادمین جیلبریک هستم و میدونم این ارور برای چیه !!🤨 احتمالاتی که بهت میگم ممکنه : 1-اگر شما اکانت ادمینی یا وی آی پی یا ... داشته باشی و رمزو وارد نکنی 2-ممکنه این اسم برای اکانت های وی آی پی ادمینی و ... باشه 3-ممکنه با اکانتی وارد شی که مربوط به استیم (Steam) خاصی باشه با تشکر از سوال خوبتون [Admin] AmirReza>/3 1 لینک به ارسال
pouriadadou 5 ارسال شده در بهمن 24، 2019 Share ارسال شده در بهمن 24، 2019 از سرور بن شدی.برای منم این اتفاق افتاده بود در 2 ساعت قبل، amirreza.__l__.k گفته است : سلام دوست عزیز من ادمین جیلبریک هستم و میدونم این ارور برای چیه !!🤨 احتمالاتی که بهت میگم ممکنه : 1-اگر شما اکانت ادمینی یا وی آی پی یا ... داشته باشی و رمزو وارد نکنی 2-ممکنه این اسم برای اکانت های وی آی پی ادمینی و ... باشه 3-ممکنه با اکانتی وارد شی که مربوط به استیم (Steam) خاصی باشه با تشکر از سوال خوبتون [Admin] AmirReza>/3 این شرایط هایی که میگی طرف خودکار کیک میکنه سرور لینک به ارسال
aNgeL_¤f_Death# 20 ارسال شده در اسفند 18، 2019 Share ارسال شده در اسفند 18، 2019 در در 3 آذر 1398 در 12:47، ariana321 گفته است : قا من موقع ورود به سرور با ارور you have no entry to the server توی کانتر سرور JAILBREAK دوست گرامی یا اسم انتخابی شما در بازی نام یک ادمین در سرور مورد نظر هستش یا اینکه اکانت ادمینی دارید اسمو میزنید ولی رمزو نه در در 3 آذر 1398 در 21:19، pouriadadou گفته است : از سرور بن شدی.برای منم این اتفاق افتاده بود این شرایط هایی که میگی طرف خودکار کیک میکنه سرور خیر از سرور بن نشدن 1 لینک به ارسال
Hossein.ghorbanii 1 ارسال شده در اسفند 18، 2019 Share ارسال شده در اسفند 18، 2019 اکانت ادمینی داره یا نمیدونم اسم یکی رو گذاشته همین ارور میده ! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری