Mmd~tunes 0 ارسال شده در دی 9، 2019 Share ارسال شده در دی 9، 2019 نام شما در بازی Mmd~tunes تاریخ بن حدود یک سال سرور راست (Rust) دلیل بن استفاده ی چیت توضیحات اضافی سلام خدمت شما دوستان شادوگیمزی من یکی از دوستان سر سخت شادوگیمز و طرفدار تمام بازی های انلاین شما هستم و چندین ساله همراه شما هستم من حدود یک سالی هست که به یه مشکل خوردم ... بر سر نادانی برادرم در بازی راست سرور شما از چیت استفاده کرده و حدود یک سالی هست که در تمام سرور های بازی راست بن هستم و نمیدونم باید چیکار کنم و نوشته this server is protecter by valve anti cheat . if you cheat you will be banned from all servers لطفا کمکم کنید با تشکر لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در دی 9، 2019 Share ارسال شده در دی 9، 2019 در ۱ ساعت قبل، Mmd~tunes گفته است : نام شما در بازی Mmd~tunes تاریخ بن حدود یک سال سرور راست (Rust) دلیل بن استفاده ی چیت توضیحات اضافی سلام خدمت شما دوستان شادوگیمزی من یکی از دوستان سر سخت شادوگیمز و طرفدار تمام بازی های انلاین شما هستم و چندین ساله همراه شما هستم من حدود یک سالی هست که به یه مشکل خوردم ... بر سر نادانی برادرم در بازی راست سرور شما از چیت استفاده کرده و حدود یک سالی هست که در تمام سرور های بازی راست بن هستم و نمیدونم باید چیکار کنم و نوشته this server is protecter by valve anti cheat . if you cheat you will be banned from all servers لطفا کمکم کنید با تشکر با سلام. فعلا سرور راست فاقد مدیریت میباشد و امکان انبن وجود ندارد. همچنین فکر کنم خود بازی شما را بن کرده باشد.(چون طبق گفته شما از همه سرور ها بن شدید و ارور هم تقریبا به این معناست) 1 لینک به ارسال
ParaLix 4 ارسال شده در بهمن 8، 2020 Share ارسال شده در بهمن 8، 2020 سلام دوست عزیز لطفا جهت ان بنی خود به تلگرام بنده مراجعه فرماید paralixpv لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده