Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 1، 2019 Share ارسال شده در مهر 1، 2019 (ویرایش شده) با سلام. امروز براتون پک اسکینی جمع اوری کردم که کلی اسکین های متنوع و زیبا داره. حجم:54BM برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید رمز:SeniorKingLeon تصاویر: برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید ویرایش شده در خرداد 22، 2020 توسط Leon_Game_YT upload 28 4 2 1 لینک به ارسال
Arshia23 3 ارسال شده در مهر 1، 2019 Share ارسال شده در مهر 1، 2019 سپاس. حداقل حالا که این رو قرار دادی میگفتی که چطوری باید اجراش کنیم ؟؟ 1 لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 1، 2019 مالک Share ارسال شده در مهر 1، 2019 در 2 ساعت قبل، Arshia23 گفته است : سپاس. حداقل حالا که این رو قرار دادی میگفتی که چطوری باید اجراش کنیم ؟؟ با سلام. اموزش نصب اسکین کانتر: 2 لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 2، 2019 مالک Share ارسال شده در مهر 2، 2019 در 13 ساعت قبل، Arshia23 گفته است : رمز اشتباه است !!! دوست عزیز تست شد رمز درسته. رمزو کپی نکنید و به بزرگی و کوچیکی حروف دقت کنید. لینک به ارسال
Richard 529 ارسال شده در مهر 2، 2019 Share ارسال شده در مهر 2، 2019 حیف که حد مجاز گذاشتن لینک دانلود 48 مگ هست وگرنه یه پک 147 مگی از اسکین گلوبال میذاشتم لینک به ارسال
Ata 5 ارسال شده در مهر 2، 2019 Share ارسال شده در مهر 2، 2019 در 2 ساعت قبل، Leon_Game_YT گفته است : دوست عزیز تست شد رمز درسته. رمزو کپی نکنید و به بزرگی و کوچیکی حروف دقت کنید. داداش رمز اشتباهه لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 2، 2019 مالک Share ارسال شده در مهر 2، 2019 در 37 دقیقه قبل، Ata گفته است : داداش رمز اشتباهه دوست عزیز دوباره تست کردم. مشکلی نیست. رمز:SeniorKingLeon کپی نکنید و دستی بنویسید و به بزرگی و کوچیکی حروف دقت کنید. لینک به ارسال
Ata 5 ارسال شده در مهر 3، 2019 Share ارسال شده در مهر 3، 2019 در 19 ساعت قبل، Leon_Game_YT گفته است : دوست عزیز دوباره تست کردم. مشکلی نیست. رمز:SeniorKingLeon کپی نکنید و دستی بنویسید و به بزرگی و کوچیکی حروف دقت کنید. داداش هر جوری می نویسم اشتباهه. همه جوره امتحان کردم ولی می گه رمز اشتباهه.SeniorKingLeon . خب اگه می گی اینه غلطه. 1 لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 3، 2019 مالک Share ارسال شده در مهر 3، 2019 در 1 دقیقه قبل، Ata گفته است : داداش هر جوری می نویسم اشتباهه. همه جوره امتحان کردم ولی می گه رمز اشتباهه.SeniorKingLeon . خب اگه می گی اینه غلطه. با سلام. اولین بار همچین مشکلی پیش میاد. من فایلو دوباره اپلود میکنم امیدوارم مشکلش برطرف بشه. چون خودم فایل رو چند بار تست کردم اما مشکلی نداشت و رمزو قبول میکرد. با تشکر بابت اطلاع رسانی-لئون گیم مشکل لینک دانلود به طور کلی برطرف شد. لینک به ارسال
Arshia23 3 ارسال شده در مهر 3، 2019 Share ارسال شده در مهر 3، 2019 مرسی تازه همین الان که پسورد رو برداشتی درست شد. سعی کن اگه تونستی بازم از این اسکینا بذاری چون واقعا لذت بازی رو بالا میبره. یه سوال ! نمی دونم چرا هر اسکینی برا AWP میذارم وقتی AWP تو دستته اسکینه دیفالته خوده بازی ولی وقتی dp میکنی اسکینی که دانلود کردی خیلی عجیبه 😐 کسی میدونه ایرادش چیه ؟؟ لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در مهر 3، 2019 مالک Share ارسال شده در مهر 3، 2019 در 4 ساعت قبل، Arshia23 گفته است : مرسی تازه همین الان که پسورد رو برداشتی درست شد. سعی کن اگه تونستی بازم از این اسکینا بذاری چون واقعا لذت بازی رو بالا میبره. یه سوال ! نمی دونم چرا هر اسکینی برا AWP میذارم وقتی AWP تو دستته اسکینه دیفالته خوده بازی ولی وقتی dp میکنی اسکینی که دانلود کردی خیلی عجیبه 😐 کسی میدونه ایرادش چیه ؟؟ ما سه نوع اسکین داریم که از اول اسمشون معلومه. اسکین v مال تفنگیه که توی دستت هست. اسکین w مال تفنگیه که روی زمین میندازیش. اسکین p مال تفنگیه که درحال افتادن روی زمین هست. جوابت:تو اسکین w رو ریختی پس فقط وقتی تفنگو روی زمین بندازی نشون داده میشه. اسکین اصلی v هست که مهمه. توی این پک اکثر اسکین ها v w p دارن. 1 لینک به ارسال
Ehsan031 41 ارسال شده در آبان 6، 2019 Share ارسال شده در آبان 6، 2019 اقا لینک دانلود پاک شده درستش کن لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در آبان 6، 2019 مالک Share ارسال شده در آبان 6، 2019 در 18 دقیقه قبل، Ehsan031 گفته است : اقا لینک دانلود پاک شده درستش کن با سلام. به زودی لینک دانلود جایگزین میشود. لینک به ارسال
Ali rust 185 ارسال شده در آبان 7، 2019 Share ارسال شده در آبان 7، 2019 این تفنگا چقدر شبیه تفنگای بازی sfg2 هست 😧 لینک به ارسال
Richard 529 ارسال شده در آبان 7، 2019 Share ارسال شده در آبان 7، 2019 این گان آخری ( Awp ) ماله csgo هست لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در آبان 8، 2019 مالک Share ارسال شده در آبان 8، 2019 در 19 ساعت قبل، Richard گفته است : این گان آخری ( Awp ) ماله csgo هست همشو تست کردم رو 1.6 میاره. باید امروز برم دوباره اپلود کنم هی 😐 لینک به ارسال
ashkan_yakoza 33 ارسال شده در خرداد 7، 2020 Share ارسال شده در خرداد 7، 2020 داداش گیر دادیا خب رمز اشتباه هست درستشو بنویس لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در خرداد 7، 2020 مالک Share ارسال شده در خرداد 7، 2020 در 2 ساعت قبل، elihosseini6487@gmail.com گفته است : داداش گیر دادیا خب رمز اشتباه هست درستشو بنویس با سلام. فایل حذف شده و به زودی جایگزین خواهد شد. لینک به ارسال
pak 10 ارسال شده در مرداد 6، 2020 Share ارسال شده در مرداد 6، 2020 چی اسکین با حالی هست من امتحان کردم رمز و همه چی درسته برید پوشه پک اسکین رو ایکسترک کنید بعد رمز رو بزنید دیگه لازم به رمز نیست لینک به ارسال
Ki-nG_$n0w 1 ارسال شده در مرداد 6، 2020 Share ارسال شده در مرداد 6، 2020 من بلد نیستم اسکین بیارم رمزو باید کجا بزنی اسکین چیکار باید بکنی لینک به ارسال
Leon_Game_YT 917 ارسال شده در آبان 2، 2020 مالک Share ارسال شده در آبان 2، 2020 در ۱ ساعت قبل، Hesam17 گفته است : دمت گرم با سلام. 2.6 در تاپیک ها ، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی ، خوب بود ، ممنون و... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها ميشوند. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری