Leon_Game_YT 926 ارسال شده در مرداد 10، 2019 Share ارسال شده در مرداد 10، 2019 (ویرایش شده) امروز بهتون یاد میدم که اسکین دلخواه خودتونو بسازین و از اون استفاده کنید. خب ابتدا به یک نرم افزار احتیاج داریم به نام Jed's Half-Life Model Viewer که لینک دانلودش در اخر مطلب هست. 1-وارد نرم افزار شده به ابزار file رفته و load model را انتخاب کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 2-اسکین مورد نظر که میخواین ویرایش کنید رو انتخاب کنید.(من در اینجا اسکین نایف رو انتخاب کردم که برای شروع ساده تر هست) 3-وقتی اسکین رو load کردید اسکینتون را به صورت سه بعدی میبینید، سپس به سر برگ Textures برید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 4-در این سربرگ چند گزینه وجود دارد شما میتونید با گزینهTexture انتخاب کنید کدوم قسمت از نایف رو ویرایش کنید (به عنوان مثال میخواید دستکش ویرایش کنید یا خود چاقو ) ما فعلا میخوایم چاقو رو ویرایش کنیم پس در حالت knife skin میزاریم. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 5-در دکستاپ خود راست کلیک کرده وارد سر برگ new شده و یک Bitmap Imag درست کرده. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 6-حالا در برنامه روی قسمت Export Texture کلیک کرده و اسکین نایف را روی Bitmap Imag ریخته،حالا عکس خام ما به عکس اسکین مورد نظر تبدیل میشود. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 7-حالا با استفاده از نرم افزار های ویرایش عکس مثل paint که یکی از ساده ترین اونا هست نایفتون رو ویرایش کنید و به شکل دلخواه در بیارید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 8-حالا در نرم افزار به قسمت Import Textru رفته و عکس ویراش شده را جایگزین عکس اصلی در نرم افزار کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 9-حالا میتونید در Model Display پیش نمایش یا حالت سه بعدی اسکین ساخته شده را ببینید،حالا به ابزار File رفته و save model as... اسکین را سیو کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید توجه داشته باشید اگه اسم اسکین اصلی v_kinfe بود اسم اسکن خودتون هم v_knife بزارید و اگر w_kinfe و p_knife بود p_kinf و w_knife بزارید. وقتی اسکین جدید ایجاد شد فقط کافیه اسکین رو روی کانتر بریزید و از اون استفاده کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید رمز:SeniorKingLeon ویرایش شده در شهریور 3، 2019 توسط Leon_Game_YT گزاشتن لوگو 16 6 2 1 لینک به ارسال
Ali rust 185 ارسال شده در مرداد 10، 2019 Share ارسال شده در مرداد 10، 2019 اگه بخوایم کلا یه اسکین دیگه به جا این بذاریم چیکا کنیم فایلش از کجا بیاریم؟ 1 لینک به ارسال
Leon_Game_YT 926 ارسال شده در مرداد 10، 2019 مالک Share ارسال شده در مرداد 10، 2019 (ویرایش شده) در در 20 اردیبهشت 1398 در 17:30، Ali rust گفته است : اگه بخوایم کلا یه اسکین دیگه به جا این بذاریم چیکا کنیم فایلش از کجا بیاریم؟ همه اسکین ها اسکین اصلی کانتر هستند که فقط رنگ و شکل فیزیکی اونا تغیر کرده. این اموزش برای تغیر رنگ بود و اموزشی برای تغیر اندازه و شکل فیزیکی به زودی گداشته میشه. و اگه بخواین یک اسکین دیگه که توسط شخص دیگه ای درست شده بزارید میتونید اونو از اینترنت دانلود و استفاده کنید. در در 20 اردیبهشت 1398 در 17:30، Ali rust گفته است : اگه بخوایم کلا یه اسکین دیگه به جا این بذاریم چیکا کنیم فایلش از کجا بیاریم؟ و اگه بخواین اسلحه های دیگه رو تغیر بدید به مسیر زیر رفته. پوشه کانتر > model<cstrik از پوشه model میتونید اسکین هر اسلحه یا ایتمی رو پیدا کنید. ویرایش شده در مرداد 16، 2019 توسط Leon_Game_YT 1 لینک به ارسال
Ho3eN - NavasaN 236 ارسال شده در مرداد 12، 2019 Share ارسال شده در مرداد 12، 2019 در در 20 اردیبهشت 1398 در 17:30، Ali rust گفته است : اگه بخوایم کلا یه اسکین دیگه به جا این بذاریم چیکا کنیم فایلش از کجا بیاریم؟ من خودم برای نایف ، Axe سرور جیل بریک رو گذاشتم 2 لینک به ارسال
Richard 529 ارسال شده در مرداد 12، 2019 Share ارسال شده در مرداد 12، 2019 اون ( Ali rust ) میگه الف این ( Ho3N - NavasaN ) میگه شتر 😐 2 لینک به ارسال
aNgeL_¤f_Death# 20 ارسال شده در مرداد 15، 2019 Share ارسال شده در مرداد 15، 2019 در در 20 اردیبهشت 1398 در 17:21، Leon_Game_YT گفته است : امروز بهتون یاد میدم که اسکین دلخواه خودتونو بسازین و از اون استفاده کنید. خب ابتدا به یک نرم افزار احتیاج داریم به نام Jed's Half-Life Model Viewer که لینک دانلودش در اخر مطلب هست. 1-وارد نرم افزار شده به ابزار file رفته و load model را انتخاب کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 2-اسکین مورد نظر که میخواین ویرایش کنید رو انتخاب کنید.(من در اینجا اسکین نایف رو انتخاب کردم که برای شروع ساده تر هست) 3-وقتی اسکین رو load کردید اسکینتون را به صورت سه بعدی میبینید، سپس به سر برگ Textures برید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 4-در این سربرگ چند گزینه وجود دارد شما میتونید با گزینهTexture انتخاب کنید کدوم قسمت از نایف رو ویرایش کنید (به عنوان مثال میخواید دستکش ویرایش کنید یا خود چاقو ) ما فعلا میخوایم چاقو رو ویرایش کنیم پس در حالت knife skin میزاریم. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 5-در دکستاپ خود راست کلیک کرده وارد سر برگ new شده و یک Bitmap Imag درست کرده. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 6-حالا در برنامه روی قسمت Export Texture کلیک کرده و اسکین نایف را روی Bitmap Imag ریخته،حالا عکس خام ما به عکس اسکین مورد نظر تبدیل میشود. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 7-حالا با استفاده از نرم افزار های ویرایش عکس مثل paint که یکی از ساده ترین اونا هست نایفتون رو ویرایش کنید و به شکل دلخواه در بیارید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 8-حالا در نرم افزار به قسمت Import Textru رفته و عکس ویراش شده را جایگزین عکس اصلی در نرم افزار کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید 9-حالا میتونید در Model Display پیش نمایش یا حالت سه بعدی اسکین ساخته شده را ببینید،حالا به ابزار File رفته و save model as... اسکین را سیو کنید. برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید توجه داشته باشید اگه اسم اسکین اصلی v_kinfe بود اسم اسکن خودتون هم v_knife بزارید و اگر w_kinfe و p_knife بود p_kinf و w_knife بزارید. وقتی اسکین جدید ایجاد شد فقط کافیه اسکین رو روی کانتر بریزید و از اون استفاده کنید. لینک مخفی شده است برای دیدن محتوای پنهان به این پست پس از ورود به اکانت واکنش نشان دهید.(مثلا لایک کنید) رمز:SeniorKingLeon ممنون از اموزش گرم شما اگه امکانش هست اموزش تغییر فیزیکی اسکین کانتر رو به اجرا بزارید تشکر 3 لینک به ارسال
Ali rust 185 ارسال شده در مرداد 15، 2019 Share ارسال شده در مرداد 15، 2019 ببین من یه اسکین نایف عجیب الخلقه دارم میخوام بذارم بگو چکار کنم لینک به ارسال
Leon_Game_YT 926 ارسال شده در مرداد 16، 2019 مالک Share ارسال شده در مرداد 16، 2019 در 20 ساعت قبل، aNgeL_¤f_Death# گفته است : ممنون از اموزش گرم شما اگه امکانش هست اموزش تغییر فیزیکی اسکین کانتر رو به اجرا بزارید تشکر به زودی اموزش ویدیو درباره این موضوع میزارم. در 16 ساعت قبل، Ali rust گفته است : ببین من یه اسکین نایف عجیب الخلقه دارم میخوام بذارم بگو چکار کنم منظورت اینه که چجوری روی بازی بریزیش؟ لینک به ارسال
صدرا مدحی 0 ارسال شده در اسفند 3، 2019 Share ارسال شده در اسفند 3، 2019 اقا من هر کاری میکنم نمیتون اسکین کلاش را تو بازی انلاین عوض کنم چند بار توی پوشه models ریختم ولی اسلحه تغییری نکرد همه اسلحه ها این شکلیه لینک به ارسال
The Punisher 486 ارسال شده در اسفند 4، 2019 Share ارسال شده در اسفند 4، 2019 خیلی خوب بود فقط راه دیگه که اسون تر باشه برای ساخت اسکین نیست؟ لینک به ارسال
MhDiGouDi 8 ارسال شده در تیر 9، 2020 Share ارسال شده در تیر 9، 2020 چطور میشه اسکین مورد علاقه خودم رو بزارم رو اسکین؟ لینک به ارسال
Leon_Game_YT 926 ارسال شده در تیر 10، 2020 مالک Share ارسال شده در تیر 10، 2020 در 10 ساعت قبل، OsTaD_GaMeR گفته است : چطور میشه اسکین مورد علاقه خودم رو بزارم رو اسکین؟ با سلام. از لینک زیر استفاده کنید: برای دیدن محتوای پنهان شده، وارد حساب کاربری خود شوید. اگر ثبتنام نکردید، ابتدا ثبتنام کنید لینک به ارسال
MhDiGouDi 8 ارسال شده در تیر 10، 2020 Share ارسال شده در تیر 10، 2020 ممنون فقط وقتی که میرم تو paint نمیتونم ویرایش کنم اسکینمو لینک به ارسال
Leon_Game_YT 926 ارسال شده در تیر 10، 2020 مالک Share ارسال شده در تیر 10، 2020 در 9 دقیقه قبل، OsTaD_GaMeR گفته است : ممنون فقط وقتی که میرم تو paint نمیتونم ویرایش کنم اسکینمو میتونید از نرم افزار دیگه ای استفاده کنید.(هر نرم افزار ویرایش عکسی میتونید استفاده کنید) لینک به ارسال
MhDiGouDi 8 ارسال شده در تیر 10، 2020 Share ارسال شده در تیر 10، 2020 نمیفهمم میشه تو تلگرام یاد بدین بهتون پیام دادم 1 لینک به ارسال
Black warden 65 ارسال شده در تیر 12، 2020 Share ارسال شده در تیر 12، 2020 در در 13 آذر 1398 در 19:41، The punisher گفته است : خیلی خوب بود فقط راه دیگه که اسون تر باشه برای ساخت اسکین نیست؟ من توبعضي سايت ها ديدم كه بجاي اينكه فايل اسكين رو بزارن يك چيزي حالت برنامه ميزارن برنامه رو باز ميكني دو تا گزينه مياد Addons model اولي براي سروره دومي براي اسكين خود پلير بعدش انتخاب كه كردي خودش ميريزه تو كمتر از سه ثانيه لینک به ارسال
MhDiGouDi 8 ارسال شده در مرداد 18، 2020 Share ارسال شده در مرداد 18، 2020 (ویرایش شده) بزار دیگه چیشد چرا نمیزاری؟!😐 گفتی به زودی تغییرات فیزیکیش هم میزاری ویرایش شده در مرداد 18، 2020 توسط OsTaD_GaMeR لینک به ارسال
Leon_Game_YT 926 ارسال شده در مرداد 19، 2020 مالک Share ارسال شده در مرداد 19، 2020 در 13 ساعت قبل، OsTaD_GaMeR گفته است : بزار دیگه چیشد چرا نمیزاری؟!😐 گفتی به زودی تغییرات فیزیکیش هم میزاری با سلام. این اموزش زمان بر و مفصل است. اگه وقت کنم حتما میزارم. لینک به ارسال
i_siR_HosN 82 ارسال شده در مرداد 27، 2020 Share ارسال شده در مرداد 27، 2020 در در 22 اردیبهشت 1398 در 16:07، Ho3eN - NavasaN گفته است : من خودم برای نایف ، Axe سرور جیل بریک رو گذاشتم میتونی بهم فایلشو بدی ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری